perjantai 8. marraskuuta 2019

Hawthorn NEIPABeer Deluxe moderni rakennus Federation Squarella. Osuin taas vahingossa yläkerran Hop Bariin, pääbaari katutasossa. Valoisa avonainen tila, pimeässä ei ehkä oikein edukseen. Täällä Untappdin mukaan kuitenkin enemmän tarjontaa, 26 hanaa craftia, paljon Uudesta-Seelannistakin. Otin kuitenkin paikallista NEIPAa. Samea, vähän ohut maku, ei täysipainoisesti mehua. Jokin lievä savuinen sivumaku, ei katkeruutta. Ei suurta ongelmaa, mutta ei kolahtanut. 6,2%, vain 20 IBU. Tilasin pintin, pienemmät annokset tulip ja schooner. On varmaan siirryttävä niihin, muuten tulee liian kalliiksi, tämäkin yli 10 paikallista dollaria. Melbourne, Beer Deluxe Federation Square, 7.11.2019.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo pint brittimallinen 0.568 vai jenkki 0.473? Mitä kokoa ovat tulip ja schooner?

Ari Juntunen kirjoitti...

Britti 570 ml ja schooner 420 ml. Tulip ehkä 310 ml, mutta se ehkä baarin oma tulkinta. Unssithan taustalla on, mutta ne ei yllättäen täällä esillä. Nämä vielä vaihtelee Australiassa valtioittain.

kirjoitti...

Moterneissa mikro-pubeissa varsinkin Lontoon alueella tuo schooner-koko on aika suosittu jota tarjotaan varsinkin "craft keg" oluille. -Juha