tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post5671940682654219677..comments2024-03-28T16:26:59.089+02:00Comments on Arde arvioi: Mahr's a UAri Juntunenhttp://www.blogger.com/profile/16772068419341784619noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-79175791447860495082020-04-25T17:24:58.417+03:002020-04-25T17:24:58.417+03:00Ernon keralla täydelleen samaa mieltä laagerin tuo...Ernon keralla täydelleen samaa mieltä laagerin tuoreusasiasta.Ilkka Sysilähttps://www.blogger.com/profile/03296562615048798974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-26614733890549899782020-04-25T16:29:46.540+03:002020-04-25T16:29:46.540+03:00Olen juonut "a U":ta paitsi paikan pääll...Olen juonut "a U":ta paitsi paikan päällä, myös muutamaan otteeseen muualla Euroopasta hanasta (ainakin Tukholmassa ja Vilnassa). Tölkki- ja hanaoluen välillä ei muistikuvieni mukaan ole suurta eroa. Sen sijaan kaikki nämä tuontiyritykset ovat kuin eri olut verrattuna paikan päällä nautittuun. Olenkin taipuvainen ajattelemaan, että hyvä lager on vielä enemmän paikan päällä nautittava tuoreolut kuin ipat, joiden tuoreudesta niin usein ollaan tohkeissaan. Erno Pennanenhttps://www.blogger.com/profile/18430825965368850073noreply@blogger.com