tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post2381264177934057596..comments2024-03-28T16:26:59.089+02:00Comments on Arde arvioi: Cēsu Brūža NefiltrētaisAri Juntunenhttp://www.blogger.com/profile/16772068419341784619noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-39536751575376259242020-09-26T10:36:13.887+03:002020-09-26T10:36:13.887+03:00Englanniksi resin näkyy tarkoittavan pihkan ohella...Englanniksi resin näkyy tarkoittavan pihkan ohella myös hartsia. Mutta ei hartsisuus oluessa ole samaa kuin pihkaisuus. Käytin aiemmin kalkkisuus-termiä, mutta hartsi tuntuu paremmalta. Se on lähellä liituisuutta tai jauhoisuutta. Se leikkaa pois hedelmäisyyden ja maltaisuuden vivahteita, tylsyttää olutta. Se ei ole niin pahaa vielä kuin pahvinen olut, mutta sinnepäin se on. Ari Juntunenhttps://www.blogger.com/profile/16772068419341784619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-59391989473690490392020-09-26T10:28:23.769+03:002020-09-26T10:28:23.769+03:00Juha, hyvä huomio. Ehkä Arde selvittää meille tuon...Juha, hyvä huomio. Ehkä Arde selvittää meille tuon hartsin ynnä hartsimaisen flavorikokemuksen olemusta vaikkapa käytännön elämän referensseillä, maali- , teknokemianteollisuudesta tms.Ilkka Sysilähttps://www.blogger.com/profile/03296562615048798974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-73410922427513148822020-09-25T13:36:58.188+03:002020-09-25T13:36:58.188+03:00Tämä mystinen "hartsi" vaikuttaisi oleva...Tämä mystinen "hartsi" vaikuttaisi olevan lomakohteen lähes "talon maku"? Itse en ole ikinä tormännyt siihen, toisaalta äitini ei juo A-olutta koska "siihen on laitettu sitä hartsia". -Juhahttps://www.blogger.com/profile/10603987317820861401noreply@blogger.com