tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post5135404576986109376..comments2024-03-28T16:26:59.089+02:00Comments on Arde arvioi: Reittausblogi IPAAri Juntunenhttp://www.blogger.com/profile/16772068419341784619noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-49497959830543029862014-02-14T22:54:17.547+02:002014-02-14T22:54:17.547+02:00Näihin maagisiin lukemiin sekä tähdättiin, että os...Näihin maagisiin lukemiin sekä tähdättiin, että osuttiin. Esikuvana CCCCC IPA, josta halusin tehdä kuivemman version ja halvemmalla, joten vain kolmea humalaa. Humalahan on se kallein ainesosa kotioluessa, mutta sitä ei oikein sovi säästellä, ainakaan näissä tyyleissä.Harri Metsäjokihttps://www.blogger.com/profile/09524268606850740967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-55048743638977808312014-02-14T22:49:37.432+02:002014-02-14T22:49:37.432+02:007 ja 100 ovat optimaaliset IPA-numerot, joten seki...7 ja 100 ovat optimaaliset IPA-numerot, joten sekin meni kohdalleen. Ari Juntunenhttps://www.blogger.com/profile/16772068419341784619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6299113122258084875.post-79133813300825652442014-02-14T22:43:39.864+02:002014-02-14T22:43:39.864+02:00Kiitos kommenteista. Satumainen tuuri tässä ensimm...Kiitos kommenteista. Satumainen tuuri tässä ensimmäisessä täysmäskäyksellä valmistetussa satsissa. Metodina pussimäskäys ja laitteistona ainoastaan kattila ja käymisastia. Tavoitteena tehdä mahdollisimman halvalla mahdollisimman hyvää - tässä ilmeisesti onnistuttiin aika hyvin. Alkoholia noin 7% ja IBUja noin 100.Harri Metsäjokihttps://www.blogger.com/profile/09524268606850740967noreply@blogger.com