Happamuus on voimakasta, paljon aggressiivisempi kuin Boonin geuzessa. Punaisenruskea, makeahko, portviini/madeiravivahteita. Mielenkiintoinen elämys, mutta kyllä geuze nyt tuntui miellyttävämmältä. Oluthuone Leskinen, 26.5.2007.
Olutnautiskelija, hophedonisti, kulkumies. Huomioita myös jalkapallosta, kirjoista, elokuvista ja musiikista.
lauantai 26. toukokuuta 2007
Rodenbach Grand Cru
Toinen hapan olut heti perään. Tämä on vanha tuttu, muistaakseni jo vanhan Vastarannan Kiisken ajoilta Helsingin Tennispalatsissa noin 15 v sitten. Ei lambic, vaan flaamilainen vanha punainen hapan ale. Sukupuuttoon kuolemassa oleva lajityyppi, mutta Palmin nykyisin omistama Rodenbach jatkaa suunnilleen ainoana perinteitä. Palm lopetti panimon, mutta kypsytys (yleensä vähintään kaksi vuotta) tapahtunee edelleen Rodenbachissa. Tim Webb epäilee, että Grand Cru on nykyään sekoitus nuorempaa ja vanhaa olutta.
Happamuus on voimakasta, paljon aggressiivisempi kuin Boonin geuzessa. Punaisenruskea, makeahko, portviini/madeiravivahteita. Mielenkiintoinen elämys, mutta kyllä geuze nyt tuntui miellyttävämmältä. Oluthuone Leskinen, 26.5.2007.
Happamuus on voimakasta, paljon aggressiivisempi kuin Boonin geuzessa. Punaisenruskea, makeahko, portviini/madeiravivahteita. Mielenkiintoinen elämys, mutta kyllä geuze nyt tuntui miellyttävämmältä. Oluthuone Leskinen, 26.5.2007.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti