torstai 29. syyskuuta 2011

Jopen Adriaan


Hikisellä Nieuwmarktilla mukava patio vanhan linnoitusportin ravintolassa. Tämä alue oli aiemmin varsin nuhruista, nyt selvästi turistialueen paraatipaikkoja. Haarlemilaispanimon hanawitiä, tosin teetetty Belgian puolella. Sameaa, sitruksista, ei kovin mausteinen eikä makea. Aiemmin olen kokeillut saman panimon Koytia, joka on melko tuhti tumma yrttipläjäys. Adriaan on aika onnistunut tyylisuunnassaan, joka ei tietenkään suuria vapausasteita tarjoa. Itse asiassa netissä tämäkin näköjään luokitellaan yrttiolut gruitiksi, mutta hyvin witmäinen kokonaisuus silti. Tunnelmaa aavistuksen laski puolet paikasta vallannut suomalaisseurue. Amsterdam, In De Waag, 26.9.2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti