Uusi kohuttu panimoravintola Senaatintorin ja Kauppatorin välissä. Pieni baari katutasossa, siistiä pohjoismaista vaalean puun fiilistä. Alakerran ruokapuolta vilkaisin vessassa käydessäni, täysimittaisempi baaritiski siellä. Pils on samea, hyvä vaahto, ei siis mitään suodatusta tai pastörointia. 6 euroa, 0,4 l, 4,7%. Viljaa ja katkeroa, oikein onnistunut, oikein reippaasti humaloitu. Olut on tiettävästi tehty Lappeenrannassa, Saimaan Panimon laitteiston viimeisellä keitolla ennen Mikkeliin siirtymistä. Tehty siis Bryggerin panimomestarin toimesta, ennen oman laitteiston implementointia. Todella vakuuttava debyytti, saksalaistaustaisella panimomestarilla menneisyyttä Stadissa ja Lahden Alexissa, lahtelaista panimoa en harmittavasti ehtinyt koskaan tsekkaamaan. Helsinki, Bryggeri Helsinki, 24.5.2013.
Olutnautiskelija, hophedonisti, kulkumies. Huomioita myös jalkapallosta, kirjoista, elokuvista ja musiikista.
perjantai 24. toukokuuta 2013
Bryggeri Helsinki Pils
Uusi kohuttu panimoravintola Senaatintorin ja Kauppatorin välissä. Pieni baari katutasossa, siistiä pohjoismaista vaalean puun fiilistä. Alakerran ruokapuolta vilkaisin vessassa käydessäni, täysimittaisempi baaritiski siellä. Pils on samea, hyvä vaahto, ei siis mitään suodatusta tai pastörointia. 6 euroa, 0,4 l, 4,7%. Viljaa ja katkeroa, oikein onnistunut, oikein reippaasti humaloitu. Olut on tiettävästi tehty Lappeenrannassa, Saimaan Panimon laitteiston viimeisellä keitolla ennen Mikkeliin siirtymistä. Tehty siis Bryggerin panimomestarin toimesta, ennen oman laitteiston implementointia. Todella vakuuttava debyytti, saksalaistaustaisella panimomestarilla menneisyyttä Stadissa ja Lahden Alexissa, lahtelaista panimoa en harmittavasti ehtinyt koskaan tsekkaamaan. Helsinki, Bryggeri Helsinki, 24.5.2013.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti