Olutnautiskelija, hophedonisti, kulkumies. Huomioita myös jalkapallosta, kirjoista, elokuvista ja musiikista.
sunnuntai 29. syyskuuta 2013
Naparbier Naparpils
Taas taksi alle ja lopulta sisään Madridin ykköseksi rankattuun käsityöläisolutbaari Animaliin. Valtava mekastus, paljon naisia hikisen pienessä baarissa, kirkas valaistus. Baarin nimi ei näytä olevan turhaan eläimellinen. Baaritiskin viereen pöydälle jonkinlaiseen ruuvipenkkiin pultattu siansorkka, tai siis kokonainen jalka. Teurastaja vuolee siitä lihapalasia ja hurmioitunut yleisö heittää niitä huuleen jengin ulvoessa täyttä kurkkua. Loppujen lopuksi jalka pätkäistään poikki ja yksi daameista ostaa luut 50 eurolla. Pölyn laskeuduttua kyselimme hieman show'n luonteesta. Ilmeisesti jonkinlainen lähiruokatempaus, mukaan piti ilmoittautua etukäteen ja jollain könttäsummalla pääsi mutustamaan lihaa niin paljon kuin ehti. Ei ehkä aivan EU:n hygieniamääräysten mukaista touhua, mutta mitäpä niistä täällä välitettäisiin.
Kyseessä siis kuitenkin olutbaari, kahdeksan hanaa, mutta pieneksi pettymykseksi vain kaksi espanjalaisista craft-panimoista. Naparin olut puhdas viljainen pils, kevyt katkerointi, 4,8%. Toimii hienosti. Madrid, Animal, 26.9.2013.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti