Siirryin lämpimässä kevätillassa Suvilahdesta kohti Hakaniemeä räyhäkkään vauhdikasta Sörnäisten rantatietä pitkin pyöräillen. Norskisaisonissa hapan mausteinen yrttinen tuoksu, 8%. Puuta, hapanta navettaa, viinaa. Ei perussaisonin fiilistä, hedelmät työnnetty aika taustalle, katkeruutta heikosti. Omistajavaihdoksen jälkeen tähän panimoon on ollut aika ristiriitaiset asenteet, mutta onhan tämä mielenkiintoinen. Tietämättä asiasta tarkemmin voisi olettaa saisonin päätyneen kypsytettäväksi akvaviittiastiaan. Nuorempana tykkäsin joskus perverssisti tästäkin skandinaavisesta tisleestä, mutta edellisestä kohtaamisesta taitaa olla yli 20 vuotta. Huonompiakin olutvirityksiä on tullut vastaan. Ølhus Oslo, 3.5.2016.
Oletkos kokeillut verestää akvaviittimuistoja Helsingfors Fiskehamns Akvavitilla?
VastaaPoistaPaikallista akvaviittia? Tuota pitäisi kokeilla, eiköhän Helsinki Distilleryn baarikin pitäisi kohta aueta Teurastamolla ...
VastaaPoistaJos ei aukea, niin myös valituista alkoholimonopolimyymälöistä löytyy.
VastaaPoista