Kaura-IPAa Mikkelistä, 6%. Hieman samea, paljon hiilihappoa, mallasta, ei hedelmää, ei raikkautta. Kaurasta mahdollisesti osa jonkinlaisesta makeasta tunkkaisuudesta peräisin. Lukija voi ehkä päätellä, että en ole kauran ystävä . Kaura ei kuitenkaan tässä varsinainen ongelma, tämä on todennäköisesti Saimaan muiden oluiden tapaan pastöroitu ja se leikkaa kaikki paremmat aromaattiset vivahteet IPA-tyylisestä oluesta pois. Peräkärrykin hyvin horjahtelevan kevyt. Harmittavasti näin vaatimaton juoma jäi illan viimeiseksi, mutta aina ei voi kotiin lähteä pyöräilemään täydellisessä voittajafiiliksessä. Bruuveri, 9.6.2017.
Lieneekö sinulla jonkinlainen aistivamma. Panimo on vuosikaudet tuottanut Suomen palkituimmat oluet, etkä tähän päivään mennessä ole löytänyt niistä mitään positiivista sanottavaa!
VastaaPoista