Porton neljästä huomionarvoisesta craft-baarista Carmo aukeaa jo klo 14, virallisesti. Huomasin tiistaina baarin olevan auki jo aiemmin ja nytkin kävelin sisään klo 13:50. Täälläkin minut jo tunnistettiin, ei mikään ihme sinänsä, kun eihän näitä oluita täällä kukaan muu näytä juovan. Carmon portugeesilista uusiutuu hitaasti, mutta nyt tarjolla paikallisen Porton Colossus-panimon IPAa, jota olen jo hieman etsiskellytkin ja varasuunnitelmana olisi ollut juoda se pullosta illan lopuksi Letrariassa. Nyt siis kuitenkin hanassa ja täysi pintti luonnollisesti eteen. 7,4%, lievästi samea, hieman punertava väri, heikosti vaahtoa. Tuoksusta ei oikein otetta, mutta maussa old school -sitrusta greippimäisen kuivasti. Mallas tukee hyvin puhdasoppisesti, raikkautta on, ei vihanneksia. Hiilihappotaso kohdallaan. Katkeroa on kohtuullisesti, ei riittävästi, mutta on kuitenkin. Reissun parhaita ilman muuta, klassista westcoast-meininkiä. Porto, Cervejaria do Carmo, 22.3.2018.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti