Saksa romahti siis taas edettyään Volgalle, nyt Kazanissa. Shokkitunnelmissa ripeä pyöräilysprintti Vallilasta Kamppiin. Anonyymin blogikommentoijan eilisestä vinkistä halusin tsekata Makun uutta riiliä Angleterressa. 6,1%, sameaa, kuohkeaa, mehuista, raikasta. Katkeraakin ilahduttavasti , appelsiinia eniten pinnassa, mutta silti mallaskin taustalta löytyy. Makun historian paras olut, kesän ykkösolut? Otin toisenkin caskista, vaikka vertailun vuoksi samaa olutta olisi ollut keginäkin. Ruosniemi ja Malmgård ovat aiemmin onnistuneet cask-oluissaan, tässähän alkaa olla käsillä pienimuotoinen trendi. Ollaanko jo cask-sarjassa kakkostilalla Britannian jälkeen? Angleterre, 27.6.2018.
Makuun olen luottanut koko sen toiminnan ajan. Olen käynyt panimolla, nähnyt prosessin toiminnassa ja mikä tärkeintä, tyypit, tekemisen meiningin ja ammattitaidon tämänkin tuotteen takana; Maku ei saakeli vieköön ole mikään paskantamo!
VastaaPoistaMakun oluet ovat kyllä olleet hyviä, hanasta en valitettavasti ole vielä päässyt maistelemaan. Eikös Makun panimo ole Tuusulassa?
PoistaTuusulassa on, samalla kadulla pienteollisuusalueella kuin Cool Headin panimo.
VastaaPoistaRiili on kyllä hävettävän vähän arvostettu tyylilaji. Sen vuoksi ei voi kuin nostaa virtuaalista hattua näillä panimoille, jotka tekee ko. kaltaisia kulttuuritekoja. Hyvä riili hakkaa kaiken maailman trendipellejen tusinaipat ja maustekaljat.
VastaaPoistaVielä ku näyttäisi neipalta.. mutta pitäpä käydä juomassa!
VastaaPoistaRiilit on yleensä sellasta 2/5-osastoa, mutta tää toimii. Pehmeä, mutta katkero. Makun top2-olut.
VastaaPoistaTeemu, sun arvostelukykyyn luotan, pitänee ottaa Kusettaja-käsittelyyn!
VastaaPoistaOnkohan tämä kausiolut, vaiko saakohan hanasta pidempäänkin? Onko kenelläkään tietoa?
VastaaPoistaKusettaja syö, ehken, hatullisen paskaa, jos joku ottaa riilin sarjatuotantoon, täällä.
VastaaPoista