Jengiä käytännössä aivan hillittömästi marraskuun lauantain alkuiltapäivänä Fat Lizardissa. Ilmeisesti Espoossa ei ole juuri ollenkaan ruokaravintoloita, koska tällainenkin keskinkertaisuus vetää puoleensa mielettömiä massoja. Kiskaistuani pizzan kokeilin muita Fat Lizardin juomia. Skottipanimon helsinkiläisbaarin kanssa yhteistyössä tehty IPA, 6,9%, . Punertava ja kirkas, nyt parempi vaahto. Pihkainen, tunkkainen, maltainen maku. Ohut, kuiva, lähempänä brittiläistä keg-bitteriä kuin IPAa. Karkeahko, en oikein tykännyt. Katkeroa sentään on kohtuullisesti. Keittiön päällä näkyy vaakatankkeja, panimo ei ole tässä rakennuksessa, joten tankit ilmeisesti tarjoilukäytössä. Espoo, Fat Lizard, 10.11.2018.
Ehken Otaniemen Läskiliskollakin olisi keinohorisontin kalibroinnin aika!?
VastaaPoistahttp://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/kirottu-paskahuusi-efekti.html