Olin hieman skeptinen, kun kuulin Markku Korhosen avanneen kesäbaarin Konepajaan. Ajattelin, että kyseessä on taas yksi tilapäinen jakelupiste Helsinki Beer Festivalin jämäoluille. Niitähän on muutama jo nähty. Ei paikka kummoiselta näyttänytkään. Konepajan savupiipun juuren hiekkakentälle kuskattu kontti, johon rakennettu baaritiski. Muutama peruspöytiä ja uhkaavasti myös esiintymislava. Kylmäkaapissa niitä HBF-oluita pilkistikin, mutta ne eivät sentään pääroolissa. Kuusi hanaolutta, puolet Olarilta. Siellä tehty myös baarin nimikko-olut. Tunkkaiselta tuntuvaa hedelmäisyyttä, melkoisen karkealta tuntuu, niin kuin koko paikkakin. Ihmettelin miten hiekkapölyltä suojaudutaan, kun alkoi yllättäen sataa. Ei paljoa tullut, mutta siirryin kontin lipan alle suojaan. Sadekin saattaa olla ongelma, jos hiekka pääsee mutaantumaan. Jonkinlaisia varjoja tässä vaiheessa viriteltiin pöytien päälle, mutta eivät ne isommalta sateelta suojaa. Ehkä konsepti vielä tästä kehittyy, mutta ei nyt vielä oikein innostanut uuteen vierailuun. Konepaja Biergarten, 7.6.2019.
Markku Korhonen ei ole avannut mitään. Santeri Korhonen ja Suvi Väätänen ovat.
VastaaPoistaKiitos korjauksesta. Markku Korhonen käsittääkseni mukana ainakin talon oluen (oluiden?) suunnittelussa.
VastaaPoista