Knoblachilaisen tilalle tuli kuitenkin toinen kellerbier Bambergin läheltä, tehty Kundmüllerissä, 4,9%, hyvä vaahto, melkein kirkas. Laskeminen kesti kauan. Melko lämmin, maltainen voimakkaasti, tuoreelta tuntuu. Pehmeää, vähän hiilihappoa. Ei katkeruutta. Ei klassikoiden tasoa, mutta maltaista intensiteettiä oluessa on. Berliini, Muted Horn, 31.5.2019.
Minkälainen on oluiden hintataso Berliinissä?
VastaaPoistaT:Teemu
Ehkä noin 50% Suomen tasosta. Paikallinen craft ei ole erityisen halpaa, mutta perinteisempi kama klassikkoja myöten nauruhinnoissa. Amerikkalainen craft verrattuna esim. Helsingin Pienen tai Paneman hintoihin puolet halvempaa. Helsingissä pelataan pienillä 20 cl annoksilla.
VastaaPoista