Kesken Pomona Island -sessiota ajauduin sosiaalisessa tilanteessa jakamaan pullon Stavangerin panimon barley winea, Ari Nyfors ja kaksi muuta herrasmiestä, joten 22 euron 33 cl pullosta päätyi lasiin alle 10 cl. Hyvin tuntuman kuitenkin sai. 13,5 %, vuoden kypsytys bourbon-tynnyrissä, jonkinlainen blendi useista keitoista ja tynnyreistä, mukana ilmeisesti vähän tuoretta barley winea. Double-boil -tekniikka käytössä, Maillard-reaktiota hyödyntäen karamellisointia lisää. Humalana Styrian Goldings, tummaa on, soijakastikkeen tuoksua. Makeahkoa yrttisyyttä, makeaa hedelmää, mutta silti kohtuullisen kuivaa. Puumaisuutta, vaniljaakin löytyy, mutta myös yrttimausteisuutta. Sherrymäisyyttä, ei aivan madeiran tasolle. Juotavuus ei niin hyvä kuin eilisessä Marblessa, mutta kyllähän tämä toimi hyvin IPOjen välipalana. Panema, 5.11.2020.
Olutnautiskelija, hophedonisti, kulkumies. Huomioita myös jalkapallosta, kirjoista, elokuvista ja musiikista.
torstai 5. marraskuuta 2020
Lervig Paragon 2018
Kesken Pomona Island -sessiota ajauduin sosiaalisessa tilanteessa jakamaan pullon Stavangerin panimon barley winea, Ari Nyfors ja kaksi muuta herrasmiestä, joten 22 euron 33 cl pullosta päätyi lasiin alle 10 cl. Hyvin tuntuman kuitenkin sai. 13,5 %, vuoden kypsytys bourbon-tynnyrissä, jonkinlainen blendi useista keitoista ja tynnyreistä, mukana ilmeisesti vähän tuoretta barley winea. Double-boil -tekniikka käytössä, Maillard-reaktiota hyödyntäen karamellisointia lisää. Humalana Styrian Goldings, tummaa on, soijakastikkeen tuoksua. Makeahkoa yrttisyyttä, makeaa hedelmää, mutta silti kohtuullisen kuivaa. Puumaisuutta, vaniljaakin löytyy, mutta myös yrttimausteisuutta. Sherrymäisyyttä, ei aivan madeiran tasolle. Juotavuus ei niin hyvä kuin eilisessä Marblessa, mutta kyllähän tämä toimi hyvin IPOjen välipalana. Panema, 5.11.2020.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti