Stoutin päälle vielä hanaporteria, 10,0 %, kypsytetty latinalaisamerikkalaisissa Palo Santo -tynnyreissä Baltic Porter -päivän kunniaksi. Musta, hedelmäinen, karamellinen tuoksu. Liian makea, karkkimainen, ei jälkimakua. Jouduin ottamaan vielä pienen annoksen Pihkahilloa ennen Pasilan junan lähtöä. Oulu, Leskinen, 4.6.2022.
Kun on oltava sumukaljaa, niin on oltava sumukaljaa; soisi kuitenkin pulputtamoin kunnioittavan kelpo klassikoista nimenomaan tahi vähintään Baltic porteria ynnä ottavan sen pysyväis-sortimenttiinsa, vasitenkin, kun olemme täällä Itämeren, vanhan Porter-reitin äärellä, kaukana hajuvesihumalain kasvualueilta, saatana!
VastaaPoistaOmankin galaksimme keskustassa on supermassiivinen musta aukko; mitä jos sinne tarjoaisi Porteria, perskeles!
VastaaPoista