maanantai 5. helmikuuta 2024

Tuju Bleeding, tölkkiversio


 Lisää tuomisia Hagströmin Lappeenrannan vierailusta. Bourbon-tynnyrissä kypsytetty hunajalla höystetty barleywine, 11,0 %, tölkitys 09/2023. Pienen hana-annoksen maistoin tästä marraskuussa Tujun sekakäyttöbileissä Juovassa. Silloin en täysin innostunut. Vaaleanruskeaa, lähes kirkasta. Tuoksussa hedelmää, puuta ja vaniljaa. Ehkä halusin niitä aistiakin, mutta juuri oikeita aineksia siis esiintyy. Mitenkään raikkaita aromit eivät ole, pikemmin nahkean ikääntyneitä. Maku on erittäin täyteläinen, mausteinen ja hedelmäinen, kuiva. Hieman pehmeämpi maku voisi olla, mutta ei tämä karkea ole. Hunaja erottunee mausteisuutena, joka leikkaa hedelmäisyyttä hailakammaksi. Monimuotoisuutta on ja kuivuus ihailtavaa, erittäin laadukasta kamaa jälleen. Muutama kuukausi tölkissä tuntuu jo vähentäneen makeutta huomattavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti