Timo heitti minut takaisin Tampereen keskustaan. Oluthuone Kuparitarha uusi craft-baari Napoli-pizzerian vieressä, Konttorikin muutaman askeleen päässä. Tuomas Peren bisneksiä varmaan, Barskin laseja käytössä, vain neljä hanaa. New Yorkista vahvaa sumua, 8,5 %, kumppanina Deep Fried Ateenasta. Niinpä vain Hudson-joen rannallakin on näköjään Athens-niminen pikkukaupunki. Bongasin baarissa pyörivistä henkilöistä itse Perenkin. Epäilyttävä ulkonäkö sumussa, liian tummaa. 13€ 30 cl. Makeahko tuoksu. Hedelmäinen maku, mutta ei tosiaan raikkaalta tunnu. Pilallehan tämä on tainnut mennä, todennäköisesti hapettunut. Ensimmäinen ja varmaankin viimeinen vierailu baarissa, näinhän se ikävä kyllä taitaa mennä tällaisen kokemuksen jälkeen. Tampere, Oluthuone Kuparitarha, 12.7.2025.












Ei kommentteja:
Lähetä kommentti