Olutnautiskelija, hophedonisti, kulkumies. Huomioita myös jalkapallosta, kirjoista, elokuvista ja musiikista.
sunnuntai 28. huhtikuuta 2013
Predatory Mykeller
Toisen Predatory-oluen nimi vie ajatukset ensin Mikkeller-suuntaan, mutta kyseessä on My Keller, eli kellerbier ja näppärä nimeäminen siis hieman vehnäpanimo Schneiderin nykytapaan (Mein Kristall jne). Suodattamaton lager siis, vain 4,6%, mutta katkeroaste yläkantissa 60. Vaaleanruskea melkoisen samea olut, vaahtoaminen samaa tasoa kuin citra-kölschissä. Maku on kuohkea, viljaisempi, täyteläistä mallasta, mutta myös kevyesti makeutta pähkinäisellä, jopa hedelmäisellä tavalla. Humalatkin ovat saksalaistyyppisiä muiden raaka-aineiden tapaan. Katkeroita on tyylisuunnan normeja enemmän, mutta ei ekstreemillä tavalla. Leipäinenkin tämä on, mutta kokonaisuus ei ole tyypillisen frankenilainen ungespundet/zoigl -suunnalla. Katkeroinnin takia tietysti, mutta normia makeampikin tämä on. Hyvin onnistunut olut taas, mutta ei aivan suosikkejani Predatory-paletissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti