Varsinaissuomalainen pils 4,6%, lievästi samea. Nyt loppui edellisen vantaalaisen hedelmäisyys kuin seinään, tämä on reilusti viljaisen maltainen. Kappeli-nimi arvoituksellinen, ehkä tehty Esplanadin perinneravintolalle, jossa oli panimokin 90-luvulla. Katkeruuttakin on, tuntuu ryhdikkäämmältä kuin nykyinen Kukko Pils. Samaa ruohoisuutta silti, erot ei kovin suuria. Saksalaisiin esikuviin verrattuna matkaa jää osa-alueiden tasapainossa, mutta sujuvasti tätäkin join. Kuikka, 6.6.2017.
Ilmeisesti sama resepti kyseessä millä Kappelissa tehtiin pilsiä 90-luvulla, näin baarimikko jutteli eilen Ruoholahdessa.
VastaaPoistaNo nyt sain kyllä eilen Kaislassa väärän oluen kun tätä pilsiä tilasin. Hana oli pesussa ja pöytään tuotiin odottelun jälkeen jotain vaaleaa ja täyssameaa saisonia kai.
VastaaPoistaIhmettelinkin että melko paska pilsiksi. :)
Poista