Seitsemän tähden panimobaari näyttää aivan samalta kuin 1998. Taisin istuakin samalla kohtaa. Panimon IPA meripihkainen, oletettavasti brittityyliä, vain 5,0%. Kevyesti hedelmäinen, voisi olla bitter. Mukava takapotku ohuessa rungossa. Jenkkihumalat kai käytössä, tuskin kuivina. Väsähtänyttä palvelua. Ehkä parhaat päivät on jo baarissa nähty. Reissun ensimmäinen schnitzel, harkitusti sialla liikkeelle. Erittäin hyvää. En tiedä mikä mauste on kyseessä, mutta Suomessa vain Oulun Pihvitupa sai saman maun aikaan 80-luvulla. Tämä oli kuivempi kuin Pihvituvan versio, mutta samaa tyyliä. Wien, 7Stern, 21.3.2017.
tiistai 21. maaliskuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Eipä ole ihme, että maltaisuutta saadaan, haluttaessa, matkaan. Paikassa näyttää olevan sikäläisen Salm'in valmistama keittomäskäyslaitteisto, pienpanimomaailman Rolls Royce. Samanlainen setuppi Tampereen Plevnassa, Koffin Kappelin panimoon alunperin Salm'ilta hankittu. Infuusiomäskäämällä ei kerta kaikkiaan saa olueen kunnon maltaisuutta, tarvitaan keittomäskäystä, ja kolmikeittomäskäystä ei voita maltaisuudessa mikään!
Lähetä kommentti