sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Põhjala Valge Öö PX


Pääsin vielä jakamaan Hermodin ja Jookosin kanssa jälkimmäisen Tallinnasta ostaman vahvan white stoutin. Valkoisuus tässä tarkoittaa pale ale -maltaiden käyttöä, väri on saatu tummemmaksi kaakaomuruilla ja kahvilla. Tämä versio on vielä kypsytetty robustissa Pedro Ximenez -sherryastiassa. 11,9%. Põhjala ei yleensä laske liikkeelle kakkoslaatua, eikä niin ole käynyt nytkään. Jälkiruokaoluessa on vaniljaista makeutta, mutta ei ällösti. Luumu ja lakritsa kietoutuvat keitossa pehmeän mielenkiintoisesti peittäen alkoholin tyystin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pöydänputsauksen jälkeen totean uudelleen, että Ardelle tyypillistä sanahelinää ja kvasitieteellistä skeidaa kaikki tyynni, mitä olutta kuvaavien attribuuttiensa käyttöön ja käyttönsä logiikkaan tulee.

Runsas kaljoittelu (=aivojen etanolimarinointi) turruttaa hajukäämin ja liuottaa Ångströmin paksuisen kalvon, jota arvostelukyvyksikin kutsutaan...

Archie Boy, tulen jatkossakin, mahdolliseta sensuurista välittämättä, kommentoimaan sanomaasi ja erityisesti sen substanssia; ja tarpeen vaatiessa vääntämään, symbolisesti toki, niskasi nurin!

Lopuksi toivotan rattoisaa kevätpäivää ja: Zat zat zassi, Stapa dapa dazzi, pulputi RÖYH!

Anonyymi kirjoitti...

Arde bino zciffelino
Häsghäm hähää, häsghäm hähää, häsghäm hähää

Hippelino zökröz sztökö
Lälfää lää, lälfää lää

Arde lässää lää, Arde lässää lää, lässää lää

Pulputi, Glück, Röyh!