tiistai 15. maaliskuuta 2011

Bayern München - Inter 2-3

Hyvä tempo, kauniita maaleja. Tietysti osuus karmeilla puolustusvirheillä, mutta hyvää yritteliäisyyttä ja loistavaa taitoa. Inter avasi baijerilaisten puolustuksen heti ensimmäisellä hyökkäyksellä, Goran Pandevin nerokas pystysyöttö vapautti paitsion rajalta Eto'on, tasoitus yhteistilanteessa 1-1. Bayern kuitenkin hallitsi palloa ja loi toistuvasti tilanteita. 21. minuutilla Robbenin kaukoveto, Julio Cesarin paha pomputusvirhe, Gomezin nerokas ulkosyrjänosto verkkoon. Puolen tunnin kohdalla Müller sai pallon kimmokkeesta, hallitusti keskeltä pallo häkkiin. Useita läheltäpititilanteita Bayernillä, huippuvireinen Ribery epäonnistui pari kertaa. Gomezin tilanteesta pallo vieri pitkin Interin maaliviivaa.

Toisella jaksolla Milanossa leiriä vaihtaneella Leonardolla ei oikein tuntunut olevan otetta tapahtumiin. Coutinho olisi voinut tulla sisään jo tauolla, nyt vasta 51. minuutilla kömpelösti Stankovicin tilalle. Bayern hidasti vauhtia, yritti jäädyttää ja näytti pitkään onnistuvan. Tunnin kohdalla Schweinsteigerin ja Riberyn upea esityö, Gomezin hieno volley, Julio Cesar mukana. 63. minuutilla Sneijderin veto 18. metristä upposi takanurkkaan. Van Gaal otti mystisesti Robbenin pois ja Inter sai yllättäen tilaa reilusti. Cambiasson nerokas sivuttaisjakelu Sneijderille, joka kuitenkin karkeasti ohi. Ottelun pelaaja Samuel Eto'o sitten ratkaisi 88. minuutilla, hieno taistelu 16. rajalla, Pandeville laukaisupaikka, ylänurkkaan verkko kiristyi, hämmästyttävä lopputulos.