sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Upright Supercool IPA
Uprightin panimon kellaribaari on tunnetusti vaikea löytää ja kieltämättä itsekin kiersin korttelin ennen kuin löysin kadulla seisovan opasteen. Sitten mentiin toimistotalossa useampia käytäviä alakertaan. Ehkä jonkinlainen markkinointikeino tämäkin. Aika persoonaton baari pohjalla on, 12 hanaa. Tynnyreitä sentään sivulla antamassa tunnelmaa. Kapasiteettia baarissa vain noin 20 hengelle, nyt tiskillä istui neljä tyyppiä. Tämä ei nyt vakuuttanut millään tavalla, mutta varmaankaan en kuulu kohderyhmään.

IPAssa belgityyliä, saison-hiiva pelissä. Estereitä on, hedelmää, varsin kuivaa, 6,5%. Tuoteselosteen mukaan saison-hiivan vaikutusta makuun on yritetty minimoida ja luoda mahdollisimman amerikkalaistyyppinen IPA. Omituinen projekti ja lopputulos onkin aika laimea. Hedelmää ja hieman karamellia, ei katkeroa. Heikko esitys. Portland (Oregon), Upright, 15.9.2018.

2 kommenttia:

Janne Keskisarja kirjoitti...

Heh nyt pitää kysellä että eikös sitten Special Herbs (RB trad ale #4) kiinnostanut? Piti katella omat kuvat 2015 visiitiltä ja silloin ei vielä Uprightilla ipoja tarjoiltu kuten muistelinkin. Niin se on näköjään tämäkin oman hiivan panimo joutunut nöyrtymään.

Ari Juntunen kirjoitti...

Lista näytti aika epätoivoiselta, tuo IPA oli ainoa siedettävältä kuulostava.