keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

Au Brasseur Blonde des Bateliers





Luotin onneeni ja lähdin uhkaavassa säässä kävelemään epämääräiselle alueelle kohti Perle-panimoa, vähän yli 2 km, yleensä helppo nakki. Melko lähelle pääsin, mutta sitten onni kääntyi. Hirvittävä kaatosade, jossa kastuin täydellisesti. Olin vilkkaan ajoradan ja pitkän rautalanka-aidan välissä, ei mitään suojaa. Oli pakko kääntyä hotelliin vaihtamaan vaatteet. Märkää tuli, kalsaritkin läpimärät. Muut sain vaihdettua, mutta vain yhdet kengät matkassa, pakko jatkaa niillä. 


Vesi alkoi jo vähän kyllästyttämään, joten lopulta nyt otin sateenvarjon mukaan. Sehän on idioottivarma keino saada sade loppumaan. Näin kävikin tietysti, aurinko tuli esiin, ei sadetta. Siirryin nyt katedraalin alueelle, jossa Au Brasseur -niminen panimobaari auki jo klo 11. Nimi tuntui tutulta, epäilin ketjuksi, mutta netin mukaan toimii vain Strasbourgissa. Ei muita asiakkaita. Blondessa 5,0 %. Samea, maltainen hieman pistävän mausteinen tuoksu. Hieman belgiesterin makua, taitaa olla belgiale. Täyteläinen ja piristävä. Tällaista juuri kaipasin. Strasbourg, Au Brasseur, 26.7.2023.

1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Taivaan isä siis siunasi hirven lailla rientävää Tk-yliluutnanttia kaatosateella suoden hälle snadin hengähdystauon, saatana!