Rye wine, 12,0 %, kypsytetty suomalaisissa ruisviskitynnyreissä. Käytännössä musta. Puuta ja viskiä tosiaan on tuoksussa. Maku on pehmeä, jopa samettinen. Lämmittävä, portviinimäinen, luumua, mantelia, taatelia. Miellyttävä lämpötila hanaoluessa, selvästi harkitusti lämpimämpi kuin kevyemmissä oluissa. Ei kuiva eikä makea, jää puolitiehen. Hyvä juotavuus, alkoholi ei häiritse. Erittäin nautinnollinen, parhaita viime aikoina juomiani tämäntyylisiä oluita. Rye wineja ei tietysti usein tule vastaan, mutta lasken barleywinet myös mukaan. Tallinna, Põhjala Taproom, 13.4.2024.
lauantai 13. huhtikuuta 2024
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti