torstai 11. huhtikuuta 2024

Alppilan KerkkäSahti



Hieman mystistä sahtia tarjolla Riekossa, valmistettu "lähistöllä". Kerkkä-lisämääreen bongasin kassakoneesta. 8,5 %. Sain pönikästä viiden euron pienemmän annoksen hinnalla noin 45 cl. Rumaa, ruskeaa ja sameaa. Kuusenkerkkiä siis oletettavasti mausteina. Jokohan uutta satoa on saatavilla? Tuoksu hyvin makea, banaanimainen. Flättiä, makeaa, tosiaan banaanin kaltaista erittäin makeaa hedelmäisyyttä. Ei todellakaan parhaita maistamiani sahteja, mutta eittämättä aidolta sahdilta maistuu. Kerkkien panosta en oikein erota. Maltainen Riekko, 11.4.2024.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista olisi tietää, millaisesta astiasta tai pakkauksesta sahti anniskeltiin, entä lämpötila?

Ari Juntunen kirjoitti...

Perinteisestä muovikanisterista. Viileää oli, kylmäkaapista otettiin.