tiistai 10. maaliskuuta 2009

Liverpool - Real Madrid 4-0

Kotonaan 0-1 hävinnyt Real Madrid oli pelkkä vastaantulija Anfieldillä, todella vakuuttava näytös Liverpoolilta. Fernando Torres varsinkin unelmavireessä, selvästi maailman ykkössentteri tällä hetkellä. Liverpool loi maalipaikkoja alusta asti, vain Casillasin huipputorjunnat pitivät Madridia hengissä. Molemmat Liverpoolin ensi jakson maaleista silti jonkinasteisia tuomarivirheitä, kyseenalaisia ainakin. Torres näytti rikkovan Pepeä ennen kuin teki avausmaalin. Heinzen käsivirheeksi laatikossa tuomittu tilanne olisi voitu tulkita olkapääksikin, mutta tuomitun pilkun kuittasi Gerrard varmasti verkkoon. Realin hyökkäyspäässä Raul, Robben ja Higuain todella kevyttä tavaraa, vain Wesley Sneijder pysyi vastustajan tasolla. Toisen jakson alussa armonlaukaus, Babelin tarkka keskitys, Gerrard niittasi häkkiin. En ymmärrä miksi Real ei peluuttanut Rafeal van der Vaartia, tuli kentälle vasta homman ratkettua. Loppupeli pakollisia kuvioita. Lopussa viimeisen maalin teki vielä Andrea Dossena, joka ilmeisesti ei ole sukua 80-luvun tähdelle Giuseppe Dossenalle.