keskiviikko 12. syyskuuta 2018

pFriem Festbier


Upper Lip kovamaineinen baari Baileyn yläkerrassa. Yllättävän väljää, hanoissa 6/10 Deschutesia, joka ei nyt kiinnostanut. pFriem oli ainoa muu tarjolla ollut oregonilainen. Festbierissä humalina oikeaoppisesti Perle, Hallertau, Tettnang, 5,5%. Viljaista maltaisuutta, todella hienosti. Nyt on aitoa teutoonimeininkiä mukana, hyvä runko, katkeruutta vain viitteellisesti, mutta eihän sitä tässä tyylissä erityisemmin odotakaan. Portland (Oregon), The Upper Lip, 11.9.2018.

9 kommenttia:

TBone kirjoitti...

Nyt oli kyllä fokus hakusessa kun Deschutesin legendaarinen The Abyss ei maistunut ...

Anonyymi kirjoitti...

Valitaan seuraavalla visiitillä vähän tarkemmin niitä oluita, nyt jäi aika paljon huippuoluita maistamatta...

Ari Juntunen kirjoitti...

Hmm, Abyss on legenda? Kieltämättä katsoin vain että Deschutesin imperial stout, boring. Katsotaan, jos tulee vielä uudestaan vastaan.

TBone kirjoitti...

Ratebeerin Top50-listan #43.

Anonyymi kirjoitti...

PFriemillä näköjään on lager-tyyleissä muutamakin 100-tyylipisteen olut, ja hyvin näytti maistuvan, joten minusta fokus ihan kohdillaan. Rusty Nailia olisin voinut ottaa.

kopula

VastActiv kirjoitti...

Heh skippasit sitten Fremontin Rusty Nailin?

Anonyymi kirjoitti...

Kai sulla on sentään ohjelmassa visiitti kaupungin parhaalla panimolla (Great Notion)?

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa poiketa pFriemin panimolla Hood Riverillä, kun pysähdyt muutenkin mestoilla? Hyvät safkat ja oluita saa myös edullisesti mukaan. Erikoisuutena juuri saksalaistyylit eikä myöskään Double IPA ole hassumpi (9%, 90 IBU).

Ari Juntunen kirjoitti...

Rusty Nail on Washingtonista ja tällä reissulla tarkoitus keskittyä Oregonin tuotantoon. Great Notion tänään ja on pFriemkin ohjelmassa.