lauantai 11. helmikuuta 2012
Bruuveri Black Bottom Stomp
Savuportteri syvän etelän vivahteella, käsittääkseni ensimmäinen osa New Orleans -vaikutteisesta 20-luvun jazzportteri-trilogiasta. Monimuotoinen tervainen maku, suolaisuutta, maitohappamuutta, humalaakin reippaasti jälkipotkussa. Savuisuus ei selkeästi pinnalla, sekoittuu muihin aineksiin, hyvin kuiva kokonaisuus, 5,5%. Täysin tämä ei minun makuuni ole, jokin monista sivumakuista (ma'uista?) häiritsee. Mausteisuutta ehkä ripaus liikaa, pelkkä vahva paahteisuus kolahtaa minuun paremmin. Tai sitten suoraviivainen satsaus savuun. Analogia Louisianan mausteiseen ruokakulttuuriin on tietysti näppärä, jos sitä on tavoiteltu. Helsinki, Bruuveri, 9.2.2012.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti