lauantai 11. helmikuuta 2012

Bruuveri Black Bottom Stomp

Savuportteri syvän etelän vivahteella, käsittääkseni ensimmäinen osa New Orleans -vaikutteisesta 20-luvun jazzportteri-trilogiasta. Monimuotoinen tervainen maku, suolaisuutta, maitohappamuutta, humalaakin reippaasti jälkipotkussa. Savuisuus ei selkeästi pinnalla, sekoittuu muihin aineksiin, hyvin kuiva kokonaisuus, 5,5%. Täysin tämä ei minun makuuni ole, jokin monista sivumakuista (ma'uista?) häiritsee. Mausteisuutta ehkä ripaus liikaa, pelkkä vahva paahteisuus kolahtaa minuun paremmin. Tai sitten suoraviivainen satsaus savuun. Analogia Louisianan mausteiseen ruokakulttuuriin on tietysti näppärä, jos sitä on tavoiteltu. Helsinki, Bruuveri, 9.2.2012.

Ei kommentteja: