maanantai 4. kesäkuuta 2018

Cool Head Swedish Radio

Toinen Cool Head -uutuus, oat cream IPA, 6,5%. Kaurakerma-IPA siis, en tiedä poikkeaako olennaisesti perus-NEIPAsta. Samea, appelsiinimehun makua taas. Edellistä täyteläisempi, mutta myös makeampi, katkeroakin vähemmän. Hieman väsähtänyt kokonaisuus. Cool Headillä alkaa olla aistittavissa turnauskestävyysvajetta. Tykkään juoda koko ajan uutuustuotteita, mutta ehkä nyt voisi harventaa julkaisutahtia ja miettiä vähän pitempään seuraavaa siirtoa. Panema, 4.6.2018.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Hesarin craft-temppelin isäntäpanimon salamasotaväsähdyksestä huolimatta Arde ei toivottavasti harvenna stahanovilaista julkaisutahtiaan, vaan räväkät tk-henkiset raportit ja pantterimaisen nopeat siirtymät craft-skenessä seuraavat toisiaan.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Jatkosodan (1941-44) tk-komppaniat (tiedotuskomppaniat) organisoitiin välirauhan aikana Joseph Göbbelsin Saksassa luoman mallin mukaisesti; hän ylisti omia pk-miehiään: "He hyökkäävät kameroineen etenevien joukkojen kärjessä kuin pantterit..." Arde tuntuu omassa toiminnassaan omaksuneen tuon vitaalin ideaalin, kielensäkin soljuu kauniisti kuin tk-luutnantti Olavi Paavolaisella Aunuksen harmaasilmässä.