keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Maku Jotain NEIPAa?, cask ale


Saksa romahti siis taas edettyään Volgalle, nyt Kazanissa. Shokkitunnelmissa ripeä pyöräilysprintti Vallilasta Kamppiin. Anonyymin blogikommentoijan eilisestä vinkistä halusin tsekata Makun uutta riiliä Angleterressa. 6,1%, sameaa, kuohkeaa, mehuista, raikasta. Katkeraakin ilahduttavasti , appelsiinia eniten pinnassa, mutta silti mallaskin taustalta löytyy. Makun historian paras olut, kesän ykkösolut? Otin toisenkin caskista, vaikka vertailun vuoksi samaa olutta olisi ollut keginäkin. Ruosniemi ja Malmgård ovat aiemmin onnistuneet cask-oluissaan, tässähän alkaa olla käsillä pienimuotoinen trendi. Ollaanko jo cask-sarjassa kakkostilalla Britannian jälkeen? Angleterre, 27.6.2018. 

9 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Makuun olen luottanut koko sen toiminnan ajan. Olen käynyt panimolla, nähnyt prosessin toiminnassa ja mikä tärkeintä, tyypit, tekemisen meiningin ja ammattitaidon tämänkin tuotteen takana; Maku ei saakeli vieköön ole mikään paskantamo!

Unknown kirjoitti...

Makun oluet ovat kyllä olleet hyviä, hanasta en valitettavasti ole vielä päässyt maistelemaan. Eikös Makun panimo ole Tuusulassa?

Ari Juntunen kirjoitti...

Tuusulassa on, samalla kadulla pienteollisuusalueella kuin Cool Headin panimo.

Nimetön kirjoitti...

Riili on kyllä hävettävän vähän arvostettu tyylilaji. Sen vuoksi ei voi kuin nostaa virtuaalista hattua näillä panimoille, jotka tekee ko. kaltaisia kulttuuritekoja. Hyvä riili hakkaa kaiken maailman trendipellejen tusinaipat ja maustekaljat.

mikkol79 kirjoitti...

Vielä ku näyttäisi neipalta.. mutta pitäpä käydä juomassa!

Bönthöö bönthöö kirjoitti...

Riilit on yleensä sellasta 2/5-osastoa, mutta tää toimii. Pehmeä, mutta katkero. Makun top2-olut.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Teemu, sun arvostelukykyyn luotan, pitänee ottaa Kusettaja-käsittelyyn!

Unknown kirjoitti...

Onkohan tämä kausiolut, vaiko saakohan hanasta pidempäänkin? Onko kenelläkään tietoa?

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kusettaja syö, ehken, hatullisen paskaa, jos joku ottaa riilin sarjatuotantoon, täällä.