perjantai 31. heinäkuuta 2020

Kustaa Vaasan Russian Edition OluttapahtumaViime vuonna pari kertaa Vaasankadun Kustaa Vaasa -baarissa oli pienimuotoinen näppärä oluttapahtuma ja tänä vaikeana vuonnakin se järjestyi heinäkuun viimeiselle päivälle, teemana venäläiset panimot Imbibe International -maahantuojan salkusta. Sopivasti ehdin paikalle Tallinnan laivalta ja kuraattori Teemu Lahtinen työnsi heti olutta tarjolle. Teemu siis sponsoroi minua, tai miten päin se menee, mutta en siis maksanut oluista. Hyvä sää, jengiä oli tiukasti paikalla, en terassilta löytänyt tilaa, vaan siirryin suosiolla Kustaan sisäpuolelle. AF Brew'n Mosaic IPA maistoon, ei juuri vaahtoa, melko kirkas, 6.7 %. Hedelmäinen, herukkaa ja karviaismarjaa, ei katkeroa. Vähän ohueksi jää. 


Setin toisena tuotteena Stammin Monoplay Mosaic, jota alkukuusta pääsin tsekkaamaan Pienessä. Nyt todella kermainen samea ulkonäkö. Intensiivistä hedelmää, marjaisuutta. Ehkä nyt melkein paremmassa kunnossa kuin aiemmin. Tykkäsin kohtuudella. Sosiaalinen tilanne tyypillisesti näissä oloissa jätti huomiot oluista varsin viitteellisiksi. Kustaa Vaasa, 31.7.2020.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Ei siis mitään sontimoita naapurissa! Alkaisi olla, ehken, aika ottaa Allegro via Wiipuri Pietarin Suomenasemalle!? Majoitus Astoriassa!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Ja kelpo kaljat Peilisalissa!