lauantai 1. marraskuuta 2008

Hannover 96 - Hamburger SV 3-0

Häikäisevä alku kotijoukkueelta, 5. minuutin kohdalla uusi tuttavuus Bastian Schulz kiskaisi keskeltä ulkosyrjällä upean kierrelaukauksen ohi suolapatsastuneen Rostin. Kymmenen minuuttia myöhemmin Forssellilla täysin vapaa avopaikka Rostin edessä, mutta ei onnistunut. Forssell on auttamatta auringonlaskun lupaus, liigan vanhimpia lapsitähtiä. Toki hän älykkäästi syötti pari minuuttia myöhemmin Schlaudraffille, joka juoksi läpi halvaantuneen HSV:n puolustuksen ja ohitti Rostin eleettömästi, 2-0. Kuvaavasti Forssell ei näyttänyt paljon tuulettelevan, vain maalinteko kelpaa sentterille. HSV ei tuntunut saavan konetta käyntiin millään, paras tilanne Petricin voimavapari, jonka Fromlowitz torjui. Toisella jaksolla HSV:llä takaa-ajoyritystä, mutta ei tulosta. Hannover kaunisteli vielä lopussa numeroita näppärällä lyhytsyöttöhyökkäyksellä. Hannoverin loukkaantumissuman takia toppareina keskikenttäpelaajat Balitsch ja Christian Schulz, toimi hyvin.