keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kanava Koski Pale Ale

Vääksystä uutta kamaa, 6,4%. Sameaa ja ruskeaa. Maltaista, makeaa, ruisleipää, marjoja, kohtuullinen katkeruus pitkäkestoisena. Joskus oluita tulee luonnehdittua yksiulotteisiksi, tämä ei ole sellainen. Tämä on sekava monipuolinen keitos, aivan liian makea minulle ja ei erityisemmin muistuta mitään tunnettua oluttyyliä. Istuin liian lähellä uutta pelihelvettinurkkausta, josta kantautui humalaisen nuorison karjahteluja. Unohdin, ettei tässä baarissa enää kannattaisi käydä. Kitty's, 14.6.2017.

3 kommenttia:

Jouni Koskinen kirjoitti...

Join tämän sokkona. "Ei muistuta mitään tunnettua oluttyyliä" on kyllä just oikein. Ei saanut mitään käsitystä mitä sen pitäisi muka olla. Sitten kerrottiin, että brittialea pitäisi olla. Lähinnä nauratti.

Ikävä kyllä Kitty's -vastaisuutesi alkaa muodostua todeksi itsellekin. Se pelihelvetin rakentaminen oli ääliömäinen temppu.

Ilkka Sysila kirjoitti...

Eufemistisesti kaljaa, ehkä.

Ilkka Sysila kirjoitti...

... Ja meillä meneillään oleva craft-oluttrendi näyttää tarkoittavan, että jokaiseen niemeen, notkoon ja turvesuolle perustetaan jonkinlainen craftpaskantamo, usein kuulemma avokätisellä julkisella tukirahoituksella.