sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Athletic Bilbao - Valencia 5-1

Sensaatiomaisesti Valencia on valahtanut putoamistaisteluun, toisin kuin yleensä siellä viime vuosina viihtynyt Bilbao. Valencia oli nytkin täysin lamaantunut, ei minkäänlaista peliajatusta. Bilbaolta hallittu suoritus, johtomaali tosin syntyi 19. minuutilla onnekkaasti kimmokkeella. Toisella jaksolla sitten kaksi näyttävää Fernando Llorenten maalia, ensin pitkän syöttökuvion päätteeksi ja toinen reboundista oivaltavan avaussyötön jälkeen. David Villa kavensi vapaapotkusta tilanteeksi 3-1 73. minuutilla, mutta minkäänlaista kiriä ei syntynyt, lopussa baskit iskivät vielä kaksi häkkiä haluttomien vieraiden seuratessa katseella. Valencian vihattu valmentaja Kooma-Koeman tuntuu menettäneen otteensa lopullisesti, yllättävästä cup-voitosta huolimatta.