torstai 26. elokuuta 2010

Stonehenge Eye-Opener, real ale

Harmittavasti Lappeenrannan Birrasta ei löytynyt mitään uutuusoluita. Muissa baareissa en ehtinyt käydä, mutta saalis olisi luultavasti ollut yhtä laiha muuallakin. Paluumatkalla Ouluun ehdin piipahtaa pikaisesti Helsingin Kitty'sissä. Baarissa usein real ale lopussa, mutta nyt kävi tuuri. Viime vuosina Diamond Beerin Suomeen tuomat real alet ovat olleet hyvin usein Wiltshirestä Stonehengen liepeiltä. Kuitenkin olen aiemmin juonut itse Stonehengen panimolta vain Heel Stone -olutta. Tämä silmänaukaisija on tuoreen raikas golden ale, 4,5%, hedelmäisyys nautinnollista, mutta humalointi jää liian hillityksi. Helsinki, Kitty's, 25.8.2010.

2 kommenttia:

Timo Rauhala kirjoitti...

Tällä yritin päästä sisään riilien maailmaa mutta Eye-Opener ei oikein vielä vakuuttanut. Ihan ok olut kuitenkin vaikka mainitsemasi humalan hienoinen puute kyllä häiritsi. Kyllähän noita riilejä enemmänkin maistelisi, jos täällä Turussa niitä vain olisi hieman paremmin tarjolla. Old Bank taitaa olla ainut mistä saa silloin tällöin..?

Ari Juntunen kirjoitti...

En tarkemmin Turun tilannetta tunne, mutta RA-watchin perusteella Old Bank näyttää ainoalta mahdollisuudelta, eikä lupaavalta sekään.
http://www.posbeer.org/php/ra-watch.php

Se on sanottava, että real alesta ei saa oikeaa käsitystä matkustamatta Britanniaan.