lauantai 25. elokuuta 2012

Juventus - Parma 2-0

Ilman Buffonia ja Chielliniä Serie A -avaukseen lähtenyt Juventus todella flegmaattinen. Parmalla enemmän aloitteellisuutta ja joitakin tilanteitakin. Merkillisin tilanne puolen tunnin jälkeen, laitapakki Lichtsteiner hankki rangaistuspotkun kuviolla, joka saattoi olla paitsio, mutta ainakin selvä sukellus. Oikeusmurha peruuntui, kun chileläisen Vidalin sutaisun torjui koppari Mirante helposti. Arvoitukseksi jäi, miksi myyttinen pilkkumies Pirlo katsoi sivusta vetoa. Toisella jaksolla lopulta piristymistä ja 54. minuutilla Lichtsteiner juoksi Parma-topparien väliin luukulle Asamoahin syöttöön, 1-0. Heti perään Pirlon vapaapotku ohi muurin ja Mirante hautasi pallon maaliviivalle, tuomaristo näki maalin syntyneen. Parma yritti lopussa, Storari sylki palloja, mutta numerot ei enää muuttuneet. Kokonaisuutena Juventukselta vaisu suoritus, ilmeisesti vahvistuksia kärkeen on tulossa Espanjasta.