torstai 30. elokuuta 2012

Lille - FC København 2-0 j.a.

Ensimmäisessä osassa FCK voitti 1-0, joten jännitteinen tunnelma Hazardin menettäneen Lillen uudella stadionilla. Lille hallitsi palloa, mutta suhteellisen aneemisesti, FCK terävämpi vastahyökkäyksissä, heti 5. minuutilla Santin pääsi läpiajosta kokeilemaan vierasmaalia, mutta selvästi ohi. 18. minuutilla monetenegrolainen Marko Baša oli tasoittaa, mutta Wielandilta hyvä refleksitorjunta. 43. minuutilla lopulta Kalou pääsi oikealta irti, Wielandin kautta matala syöttö maalin edestä Lucas Dignelle, joka ei erehtynyt. Toinen jakso lähinnä varavaista virheiden välttelyä. Lillen sentterillä De Melolla pari puskupaikkaa, toinen ylärimaan. FCK:n pakka ei hajonnut kertaakaan. Jatkoajalla peli hieman aukeni, heti alussa Jørgensenillä avopaikka ja 105. minuutilla De Melo lopulta onnistui hallitulla puskulla, Nolan Roux'lta yllättävä kääntyminen ennen ratkaisusyöttö. Tanskalaiset eivät saaneet uutta vaihtoa päälle.