lauantai 5. joulukuuta 2020

Sonnisaari Fruit SplätterPullosta hedelmäsouria seuraavaksi Sonnisaaren setistä, 5,5 %, verigreippiä ja passionia. Kova kate baarissa juotuna, neljä euroa eroa kotiin vietävään. Samea, vaalea, voimakas hedelmäinen tuoksu, happamuuttakin. Maku hedelmäinen, hedelmäpastillinen, ei varsinaisesti makea, mutta sinne päin. Happamuus tuoksua heikompaa, mutta tuntuvaa silti. Ei jälkimakua. Kuivahan tämä ensivaikutelmasta huolimatta loppujen lopuksi on. Ei omaa mukavuusaluetta. Rööperin Hopstop, 5.12.2020.  
Disclaimer: olen Sonnisaaren pienosakas.

2 kommenttia:

Sampo kirjoitti...

Neljä euroa on aikamoinen hinta pullon avauksesta. Itse pyrin aina ravintoloissa keskittymään yli 5,5 oluisiin, koska sitä matalammat on, ainakin teoriassa, aina saatavilla kotiin joten "tuhlausta" juoda niitä baarissa.Ari Juntunen kirjoitti...

Sama pyrkimys itselläkin. Toisaalta en yleensä halua kanniskella mitään ja nytkään en ollut suoraan siirtymässä asunnolle. Voisiko kova hintaero selittyä koronalla? Kauppa-baari haluaa rohkaista kevyemmistä juomista kiinnostuvia ottamaan juomat mukaan ja jättämään rajoitetut asiakaspaikat muille? Toisaalta ainakaan iltapäivällä sillä ei merkitystä, koska tilaa oli oikein hyvin.