Peter Tammenheimo suositteli Tarton Pühasten festivaalia ties monennenko kerran, joten otin lopulta vinkistä vaarin. Päädyin siirtymään paikalle lentokoneella, kun Venäjän GPS-häirintä on saatu kuriin Tarton lentokentällä. Törmäsin sitten heti Oak Barrelissa Tujun Samuun ja Tumeen, joilla sama suunta. Lento myöhässä puoli tuntia, mutta lentoaikaa vain 40 minuuttia. Boltilla keskustaan ja kamat hotelliin. Huomasin, että Pühasten Kelder ei vielä auki, mutta Tujun tyyppien suosittelema Käblikun taproom pizzerioineen kulman takana jo auki. Painuin paikalle ja pienellä takaterassilla tujulaisten ohella Revenantin Petteri ja Mikko. Kokeilin sessio-IPAa, 4,5 %. Kollaboraattorina Katalonian Marina. Azacca, El Dorado ja Eclipse. Kevyt, kirkas, herukkainen, sitrusta, puhdas. Pepperonia oli pizzassa runsaasti. Tartto, Käbliku Taproom & Ihamaru Pizza, 6.9.2024.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti