maanantai 15. kesäkuuta 2015

Malmgård Proto #8

Siirryin Piritorilla Hämeentien tutummalle puolelle. Olen ilmeisesti missannut pernajalaisten proto-sarjan seiskan, nyt eteen osui jo numero kahdeksan. Mukavasti illan teemaan sopivasti jo toinen kotimainen wheat ale. Tässä 5.5%, Mosaic-humalaa, ilmeisesti Columbustakin. Tämä paljon tummempi, kiinteäliejuisen kuraveden väriä. Sitruksinen suutuntuma, selvästi jenkkihumalaa, katkeruuttakin kovasti. Ei mitään weizeniin viittaavaa, tämä on vehnä-APAa tai jotain sellaista. Laadukkaasti taas tehtyä kaikin puolin. 

Ehdin edellisessä blogi-postauksessa hehkuttaa, että vakiobaareissani ei humalaiset horjahtele. Nyt Kurvin laatubaarissa ehdin juuri ja juuri makuarviot Malmgårdista kirjata, kun pöytääni änkeytyi reippaasti päihtynyt hiusalan ammattilainen, varttuneempi ikäiseni naishenkilö. Pienen smalltalkin jälkeen hän halusi minun tarjoavan hänelle valkoviiniä tai muita alkoholituotteita. Arktinen kesäsääköhän helsinkiläisiä on villinnyt? Baarissa oli muutenkin meno kuin moukarihäkissä. William K Kurvi, 15.6.2015. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HOKin ovimiehet ovat siis onnistuneet tehtävässään. Viimeisimmän Neuvonantajan artikkelissakin mainitaan sivulla kuusi kuinka näiden nykyisten monialaosaajien "haluttiin myös muilla tavoin vaikuttavan siihen, että asiakkaiden illanvietto olisi nousujohteinen elämys."
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CDEQFjAEahUKEwiOzYbjjZTGAhUCnnIKHePDAOM&url=http%3A%2F%2Fwww.oluthuone.fi%2Ffileadmin%2FPDF%2Fneuvonantaja_19_net.pdf&ei=JgiAVY6iL4K8ygPjh4OYDg&usg=AFQjCNFrT7JgEVHlKCpwnZUiQXD-5xIBgQ&bvm=bv.96041959,d.bGQ