keskiviikko 16. elokuuta 2023

Olvi Cold IPA, hanaversio






 Todella lämmin elokuun ilta. Ajoin spåralla Vallilaan ja pysähdyin vielä Pikku-Vallilan patiolle jäähdyttelyoluelle. Harmittavasti craftimmat hanat juotu kuiviin ja tarjolla vain Olvin tavaraa. Cold IPAn olen jo testannut tölkissä, mutta nyt sitten isommasta astiasta. Kirkas ja kultainen. Maltainen tuoksu, melko täyteläinen maku, lievää hedelmäisyyttä. Pehmeää ja puhdasta, ei katkeroa. Pikku-Vallila, 15.8.2023.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Olvi on meikäläisistä mega-luokan tuottajista aivan omassa luokassaan; Lahdesta & Keravalta tuleekin pelkkää pahvikaljaa. Tämän komjentin kirjoittajaa hymyilytti vahingoniloisesti Hakaniemen kauppahallissa, Budejovicky Budvarin äärellä kun turistiryhmä vaati nimenomaan saada suomalaista kaljaa, keravalaista pahvia saivat; voihan saatana!

kirjoitti...

Viime aikoina kun olen mennyt isolle kirkolle niin olen tykastynyt Sam Smith's Taddy Lageriin, tuoppi £3.70, 4.5-volttia, oikein rapsakka ja kuiva, puhdas maku. Sen verran ollut pienta pettymysta caskin kanssa, kylmempaa ilmaa odotellessa, ehka kellarit viilenevat.

-Juha