tiistai 29. elokuuta 2023

Social Brewing Lab By Maku Sidos Saison



Kampin koepanimosta nyt belgikamaa, 7,0 %. Kirkasta, kultaista, pippurisen esterinen tuoksu. Pehmeää, hedelmäistä, mausteisuutta on hyvin maussakin. Hyvin lyhyt jälkimaku tyylinmukaisesti. Ilkka Sysilä teki aikoinaan Bruuverissa huippusaisoneja, joten hauskaa, että perinne jatkuu samoissa tiloissa. Laadukasta tämäkin todella on. Erittäin puhdasta. Ehkä hedelmäisyys voisi nousta vielä kuohkeammin esiin, nyt siinä on lievää hedelmäpastillisuutta. Bruuveri, 29.8.2023.

5 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Traditsioonin jatkuminen on tärkiää; ja mikä tärkeitä, on se nyt hyvis käsis, saatana!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Yli 11€ iso tuoppi, saatana! Ei kuitenkaan paskempaa kaljaa, ja, sain sentään kiskaista sen glasinläpi-näköyhteydessä reaktorihuoneeseen, vaarinostalgian siipein havinassa saatana!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Lopuksi on todettava, että, vaikka päivä oli jo pelastettu, tuli 3 dB heti lisää, kun Ruuverin kivijalka ynnä ehken sielukin Mikko Rautio ilmestyi yllättäen kyökin ovesta tämän komjentin kirjoittajan jo lähtiessä marssimaan kohti Krunikkaa, saatana!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... tosin oli, tälläkin katsastuskerralla, valtavista 250 litran kartiopohjatankeista kaksi tyhjillään... toista oli ennen, good old days, saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Tankkien jäähdytin hajosi edellisviikolla ja viime viikolla se korjattiin. Ollos huoleton señor Sysilä, vauhti kiihtyy taas normilukemiin!

-Juho