lauantai 6. maaliskuuta 2010
Ørbæk Påskebryg
Tanska on ollut jo pitempään pääsiäisoluiden johtava tuottaja. Tämä tumman punaruskea edustaja on täyteläisen maltainen, alkoholia 7,2%. Mausteita on tässäkin, mutta ei niin päällekäyvästi kuin eilisessä belgioluessa. Ongelmana tässä on makeus, osittain se on hedelmäistä pehmeyttä, mutta varsinkin loppuvedossa on jo lähes tahmaista siirappisuutta. Katkerohumalointia ei havaittavissa. Jotenkin samaa anista ja lakritsaa tässäkin St. Feuillienin tapaan, mutta kevyempänä seoksena. Nettitietojen perusteella hiivatyypistä tuntuu olevan epäselvyyttä, mutta kyllä hedelmäisyys viittaa enemmän aleen. Ostopaikka Oulu, Välivainion Alko.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti