lauantai 27. maaliskuuta 2010

Stadin Weizen

Vehnäuutuus Sörnäisistä, juuri Helsinki Beer Festivalin vuoden olutravintolaksi valitsema Kaisla tarjoilee hefeweizenin hämmentävästi suuresta paksusta jenkkipintistä. Ilmeisesti jonkinlainen vinkki sisällöstäkin. Ja kyllä, olutalan kuumimpiin trendeihin kuuluvasta hopfenweissen suuntaan ilmeisesti on hakeuduttu. Brooklynin ja Schneiderin benchmarkiin jää vielä matkaa, harmittavan hillitty humalointi tulee kohtuullisesti esille. Humala syö banaaniestereitä pois, mikä ei ole minun makumieltymysten kannalta negatiivista. Ikävämpää on ohuus ja nahkeus, weizenin peruspiirre raikkaus jää saavuttamatta. Oikein mielenkiintoinen suoritus kuitenkin jälleen kerran. Helsinki, Kaisla, 24.3.2010.

Ei kommentteja: