tiistai 18. helmikuuta 2014

BrewDog Lumberjack Breakfast Stout



Kietaisin Six°Northin oluen ennätysvauhtia huiviin ja takaisin BrewDogin baariin. Yllättävän pieni siisti paikka, aika hyvin asiakkaita. Tilasin oluen ja huomasin heti kohtalotoverini, suunnistin bloggaajakollegojen pöytään. Jaakko Matikaisen tapasin jo viime kesänä SOPPissa Helsingissä, mutta ensikohtaaminen norjalaisen Tommy Hellandin ja ranskalaisen Pierrick Niewiadowskin kanssa. Herroilla oli menossa pitemmän session loppuvaihe, pöytä täynnä isoja tyhjiä pulloja, taisi olla ainakin AleSmithiä. Mukavia miehiä, kuinkas muutenkaan.  Itse pääsin kokeilemaan BrewDogin uutta aamiaisstoutia, 15,2%, kolmasosapintti hanasta. Sherryä, portviiniä, siirappia, myös luumua ja muuta kypsää hedelmää. Alkoholi kyllä maistuu, ei välttämättä tasapainoa, mutta monimuotoinen ja todella täyteläinen. Valomerkki tuli kello 24, joten läksimme hotelliin, reissun ensimmäinen päivä oli siinä. Aberdeen, BrewDog Bar, 16.2.2014.

Ei kommentteja: