maanantai 21. syyskuuta 2020

Hopalaa Tropical


Kova tuuli Pasilassa, melkein viime torstain myrskyä navakampaa. Loppuviikon Latvian matkan fiilistelyyn sopivasti tarjolla Jelgavasta IPAa, 7,3 %. 66 IBU. Samea, kohtuullisen tumma. Sitruksinen ja mangoinen, voisi olla mukana lisättyä hedelmää, mutta toivottavasti ei. Mallas ei siis mukana ollenkaan. Ei katkeroakaan, mutta hyvinhän tämä toimii omissa rajoissaan. Signor Smith, 21.9.2020. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Matkustaminen vuonna 2020 on tavallistakin jännittävämpää puuhaa. Suomen rajoitusten lisäksi on huomioitava myös kohdemaan rajoitukset. Esim. Latviassa näyttäisi olevan jonkin sortin karanteenivaatimus matkustajille, joiden lähtömaissa koronaviruksen ilmaantuvuus on enemmän kuin 16/100 000 kahden viikon ajalta. Suomen tämän päivän lukema on Hesarin mukaan 15,5/100 000. Toivokaamme siis parasta.

Oman Köpis-matkan jälkeisen "karanteenini" päättymistä odotellessa.

-kopula

Ari Juntunen kirjoitti...

Latvia päivittää maalistaansa perjantaisin ja viime perjantaina Suomen lukema oli 10,9. Tällä viikolla Latviaan pääsee ilman karanteenia vain Suomesta, Kyprokselta, Liechtensteinista ja Vatikaanista. Nykytahdilla Suomen lukema menee perjantaina yli 16, joten ensi viikolla Suomestakin tuleville karanteeni. Tällä viikolla siis toistaiseksi viimeinen mahdollisuus sujuvaan vierailuun. Yllätyksiä voi silti sattua, saa nähdä miten käy.