sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Venäjä - Belgia 0-3

 En nähnyt pelin ensimmäistä puoliskoa Suomen pelin viivästyessä. Koosteista päätellen Belgia hallitsi peliä täysin ja rankaisi Venäjän puolustusvirheistä, Lukaku ja Meunier maalintekijöinä. Lukaku näytti olevan aiemmassa tilanteessa paitsioasemassa, mutta sai sitten pallon venäläispuolustajalta. Loukkaantuneet De Bruyne ja Witsel odotetusti poissa, mutta ilmeisesti Eden Hazard ei enää mahdu avaukseen. Pikkuveli Thorgan kyllä mahtui. Toisella jaksolla ei paljoa tapahtunut, Belgia jäähdytteli ja Venäjä ei päässyt tilanteisiin, vaikka nyt piti ilmeisesti enemmän palloa. Venäjän joukkue vaikuttaa melko vaatimattomalta, selvästi Tanskaa heikommalta, joten Suomella mahtava tilaisuus ensi keskiviikkona. Eden Hazard tuli sisään 71. minuutilla ja 88. minuutilla Lukaku viimeisteli läpiajosta loppunumerot. Pidän Belgian joukkuetta hieman ylikypsänä mestarisuosikiksi, mutta jos De Bruyne pääsee mukaan, niin todella pitkälle mennään.

3 kommenttia:

Franco kirjoitti...

Aikamoinen episodi oli kun Belgian joukkue vähän ennen pelin alkua polvistui, varmaankin juuri Erikssenin kunniaksi, niin yleisö alkoi buuaamaan..

Franco kirjoitti...

Siis Belgian joukkue polvistui

Franco kirjoitti...

Rasismiteema tietenkin polvistumisessa vahvasti mukana, mutta ei voi tässä tilanteessa osaltaan ottaa pois myöskään tätä juuri tapahtunutta Eriksen-tapausta